Skip links

Palvelukokonaisuutemme

Mietityttääkö ihmisten mukaan ottaminen kehittämiseen oikea-aikaisesti ja tehokkaasti? Olet oikeassa paikassa! Me toteutamme yhteistyöprosesseja, kiteytämme yhdessä keskusteltua ja autamme kasvattamaan osallisuuden muskeleita. Lue alta lisää palvelukokonaisuuksistamme.

HOUKUTTELEVA

Tulevaisuuden yhteiskehittäminen

Yhteisen visiointityön puuttuminen voi johtaa toiveiden kaaokseen tai jopa muutospotentiaalin hukkaamiseen. Hyvin hoidettuna tarpeet ja visio voivat johtaa teitä kohti toivottua tulevaisuutta.

KÄYTETTÄVÄ

Toiminnan yhteiskehittäminen

Jos unohdamme kehittämisen edetessä ihmiset ja todellisuuden voimme luoda jotain sellaista, joka ei toimi tai ole riittävän houkutteleva muuttamaan omia ajattelu- ja toimintatapoja. Yhteistä työtä ja yhdessäohjautuvuutta johtamalla voimme muuttaa kulttuuria kohti toivottua suuntaa askel askeleelta.

MAHDOLLINEN

Yhteiskehittämisen kyvykkyydet

Jos ihmisillä ei ole mahdollisuutta, taitoa tai uskoa ja organisaatioilla ei ole prosesseja ja johtamismalleja tukemassa tavoiteltua tapaa toimia, jää toivottu muutos sattuman varaan. Tarvittavia kyvykkyyksiä ymmärtämällä ja lisäämällä sisäisiin prosesseihin pääsemme kiinni arjen toimintaan ja voimme harjoitella uutta tapaa toimia jo tänään.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Olemme kiitollisia kaikista asiakkaistamme ja saaduista palautteista, joista muutama nosto oikealla.

Ajankohtaista