Skip links
VASTUULLINEN SUUNNITTELU

Vastuullisuuspolkuni ryhmävalmennustuokio kirkastaa omaa polkuasi ammattilaisena. Oletko valmis?

Kaipaatko pysähtymistä vastuullisen suunnittelijuuden, unelmoinnin ja oman kasvusi äärelle? Haluatko keskustella ja jakaa ajatuksia vastuullisuudesta vertaistesi kanssa?

Sisustusarkkitehdit SIO ry yhdessä Messukeskuksen ja Kompus Oy:n kanssa tarjoaa kaikille vastuullisesta suunnittelusta haaveileville harvinaisen tilaisuuden osallistua ryhmävalmennustuokioon.

Tilaisuudessa pääset tutkimaan omia ajatuksiasi sekä kuulemaan muiden ajatuksia siitä, millaisena suunnittelijan työ ja identiteetti näyttäytyy kun vastuullisuudesta on tullut uusi normaali. Sinulla ei tarvitse olla mitään tietoa vastuullisuudesta ennakkoon. Se riittää, että haluat kehittyä vastuullisena suunnittelijana. Puhumme omista kokemuksista käsin.

Kompuksen™ valmennukset yhdistävät visuaalisuutta, systeemisyyttä sekä ratkaisukeskeisyyttä. Tämä ryhmävalmennus testaa uudenlaista tapaa tulla yhteen muiden vertaisten kanssa samalla keskittyen omaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Tule siis tutkimaan omaa polkuasi ja jakamaan ajatuksia kollegoillesi! Luodaan tästä yhdessä inspiroiva ja oivalluttava hetki.

Kesto: 2,5h + oma ajatustyösi

Sisältö: Livetilaisuus Habitaressa ke 11.9.2024 klo 15-17.30

Tulos: Ajatuksesi kirkastuminen, millainen vastuullinen suunnittelija haluan olla?

Kompus-ryhmävalmennus

  • Hinta MAKSUTON (arvo 299e/hlö)*
  • *Osallistumalla sitoudut antamaan palautetta ryhmävalmennuksesta valmentajalle. Käytämme palautteita Kompuksen markkinointi- ja myyntitarkoituksiin. Otamme valokuvia tilaisuudessa, joista voit kieltäytyä.
  • Ryhmävalmennuksen sisältö:
    • Ennakkoon kysymyksiä virittäytymiseen
    • Ryhmävalmennus livenä, Habitaressa ke 11.9.2024 klo 15-17.30
  • Valmentajana toimii muotoilua ja coachingia ainutlaatuisella tavalla yhdistävä Julianna Nevari ja häneen voit tutustua lisää täältä. 
  • Kompus Oy on yhteiskehittämiseen erikoistunut asiantuntija- ja osallisuustoimisto. Johdamme käyttäjätiedolla, otamme ihmiset mukaan ja kirkastamme yhteistä ajattelua. Olemme erityisen taitavia työ- ja oppimisympäristömuutosten ja rakennushankkeiden osallisuudessa. Lue lisää täältä.
Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan
julianna.nevari@kompus.fi

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia 15.8.2024 mennessä. Kirjoita aiheeksi Habitare ja viestiin olen mukana, niin saat tarkemmat tiedot vastausviestinä.

HUOM. Valmennuksen minimiosallistujamäärä on 8 hlö. Paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennustuokio pähkinänkuoressa

Mitä?

Livetapaaminen Habitaressa 15.9 klo 15-17.30 (Rento-tila)

Kenelle?

Suunnittelijoille. Sellaisille, jotka mieltävät itsensä vastuulliseksi suunnittelijaksi tai haluaisivat kasvaa sitä kohti.

Hyödyt?

Kolme syytä osallistua: 1) Inspiroiva hetki yhdessä muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa parhaimmillaan lisää motivaatiotasi saavuttaa sinulle tärkeitä asioita. 2) Ajattelun kirkastumisen kautta saat mielenrauhaa ja selkeyttä edistää omaan vastuullisuusmatkaasi. 3) Investoimalla itsetuntemukseen pystyt paremmin saavuttamaan sen mitä haluat ja ottamaan itsellesi tärkeät asiat huomioon.

Yhteistyössä

Valmennuksen sinulle tarjoaa

Millainen valmentaja Julianna on?

”Tila energisoitu ja vallitsi myönteinen innostunut ilmapiiri, joka mahdollisti uuden oivaltamisen.”
Koulutuksen osallistuja

”Julianna ohjaa pehmeällä otteella oman määrätietoisuuden äärelle! Vaikka tilanteesi olisi sekava, muutoksia täynnä ja epävarmakin, Juliannan ammattitaitoisesti asettamien kysymysten avulla löytyy suunta ja saat itsevarmuutta tulevaan. Yllätyksellisyys on aina osana tapaamisia, sillä Julianna esittää sellaisiakin kysymyksiä, joihin et aluksi ajattele tietäväsi vastausta, mutta ajan mittaan ymmärrät, että vastaukset olivat aina olemassa – vain oikeat kysymykset puuttuivat. –”

Yksilövalmennuksen asiakas

Joko laitoit tapahtuman kalenteriisi? Ilmoittaudu 15.8.2024 mennessä laittamalla sähköpostia:

Kirjoita aiheeksi Habitare ja viestiin olen mukana, niin saat tarkemmat tiedot vastausviestinä.

julianna.nevari@kompus.fi

Huom. Paikkoja on rajoitetusti ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ethän jää odottamaan!