Skip links
VASTUULLINEN SUUNNITTELU

Vastuullisuuspolkuni ryhmävalmennustuokio kirkastaa omaa polkuasi ammattilaisena.

Oletko valmis astumaan uuteen aikakauteen, jossa vastuullinen suunnittelu on arkipäivää? Olemme siirtymässä rakentamattomuuden aikakaudelle tai vähintään ilmastopositiivisen rakentamisen aikakaudelle. Muuttuuko suunnittelijoiden ammatti-identiteetti muutoksen mukana?

Tule mukaan inspiroivaan ja käytännönläheiseen valmennukseen, jossa pohdimme yhdessä vastuullisen suunnittelijan roolia tulevaisuudessa. Opit, miten voit aktiivisesti kehittää omaa ammatti-identiteettiäsi vastuullisena suunnittelijana. Keskusteluiden avulla voit syventää ymmärrystäsi ja löytää uusia tapoja toteuttaa vastuullisuutta käytännössä.

Tämän valmennustuokion sinulle mahdollistavat Sisustusarkkitehdit SIO ry yhdessä Messukeskuksen ja Kompus Oy:n kanssa.

Kompuksen™ valmennukset yhdistävät visuaalisuutta, systeemisyyttä sekä ratkaisukeskeisyyttä. Tämä ryhmävalmennus testaa uudenlaista tapaa tulla yhteen muiden vertaisten kanssa samalla keskittyen omaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Kesto: 2 h + oma ajatustyösi

Sisältö: Livetilaisuus Habitaressa ke 11.9.2024 klo 15-17.00

Tulos: Ajatuksen kirkkaus, millainen vastuullinen suunnittelija haluan olla.

Kompus-ryhmävalmennus

  • Aika: ke 11.9.2024 klo 15-17.00.
  • Paikka: Messukeskus, Habitare, Rento-tila.
  • Hinta: Maksuton (arvo 299e/hlö)*
  • Ilmoittaudu mukaan: Lähetä sähköpostia julianna.nevari@kompus.fi 15.8.2024 mennessä.**

Muut tiedot:

  • *Osallistumalla sitoudut antamaan palautetta ryhmävalmennuksesta valmentajalle. Käytämme palautteita Kompuksen markkinointi- ja myyntitarkoituksiin. Otamme valokuvia tilaisuudessa, joista voit kieltäytyä.
  • **Ilmoittautumalla mukaan annat Kompus Oy:lle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinulle voidaan lähettää tietoa tapahtumasta sekä palauteviestit tapahtuman jälkeen. Voit milloin tahansa peruuttaa tietojesi tallentamisen vastaamalla saamaasi sähköpostiin.
  • Valmentajana toimii muotoilua ja coachingia ainutlaatuisella tavalla yhdistävä Julianna Nevari ja häneen voit tutustua lisää täältä. 
  • Valmennuksen minimiosallistujamäärä on 8 hlö. Paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan
julianna.nevari@kompus.fi

Valmennustuokio lyhyesti

Missä ja milloin tämä pidetään?

Helsingin messukeskuksessa Habitaren aikaan ke 11.9 klo 15-17.00 (Rento-tila).

Mitä tapaamisessa tehdään?

Tapaamisessä tutkimme ammatti-identiteettiin liittyviä elementtejä kuten arvoja, visioita, suunnitteluperiaatteita, osaamista ja käyttäytymistä. Työskentelyn kautta sinulle kirkastuu oma vastuullisuuspolkusi tässä hetkessä.

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu?

Sinulle, joka 1) Haluat kasvaa ja kehittyä vastuullisena suunnittelijana. 2) Etsit inspiraatiota ja konkreettisia työkaluja vastuullisuuden integroimiseksi omaan työhösi. 3) Haluat verkostoitua ja jakaa ajatuksia muiden suunnittelijoiden kanssa, jotka jakavat samoja arvoja ja tavoitteita.

Miksi sinun kannattaa osallistua?

1) Oman ammatillisen identiteetin vahvistaminen: Valmennus auttaa sinua selkeyttämään omia arvojasi ja ammatillisia tavoitteitasi, mikä tekee työstä merkityksellisempää ja johdonmukaisempaa. 2) Konkreettisten työkalujen ja menetelmien omaksuminen: Saat käyttöösi tehokkaita työkaluja, kuten visio-canvaasin ja toimintasuunnitelmalomakkeen, joiden avulla voit kehittää ja toteuttaa vastuullista suunnittelufilosofiaasi käytännössä. 3)Verkostoituminen ja vertaistuki:
Saat arvokasta vertaistukea ja inspiraatiota, jotka edistävät ammatillista kasvua ja vastuullisuutta.

Yhteistyössä

Valmennuksen sinulle tarjoaa

Millainen valmentaja Julianna on?

”Tila energisoitu ja vallitsi myönteinen innostunut ilmapiiri, joka mahdollisti uuden oivaltamisen.”
Koulutuksen osallistuja

”Julianna ohjaa pehmeällä otteella oman määrätietoisuuden äärelle! Vaikka tilanteesi olisi sekava, muutoksia täynnä ja epävarmakin, Juliannan ammattitaitoisesti asettamien kysymysten avulla löytyy suunta ja saat itsevarmuutta tulevaan. Yllätyksellisyys on aina osana tapaamisia, sillä Julianna esittää sellaisiakin kysymyksiä, joihin et aluksi ajattele tietäväsi vastausta, mutta ajan mittaan ymmärrät, että vastaukset olivat aina olemassa – vain oikeat kysymykset puuttuivat. –”

Yksilövalmennuksen asiakas

Joko laitoit tapahtuman kalenteriisi? Ilmoittaudu 15.8.2024 mennessä laittamalla sähköpostia:

Kirjoita aiheeksi Habitare ja viestiin olen mukana, niin saat tarkemmat tiedot vastausviestinä.

julianna.nevari@kompus.fi

Ilmoittautumalla mukaan annat Kompus Oy:lle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinulle voidaan lähettää tietoa tapahtumasta sekä palauteviestit tapahtuman jälkeen. Voit milloin tahansa peruuttaa tietojesi tallentamisen vastaamalla saamaasi sähköpostiin.

Kompus Oy on yhteiskehittämiseen erikoistunut asiantuntija- ja osallisuustoimisto. Johdamme käyttäjätiedolla, otamme ihmiset mukaan ja kirkastamme yhteistä ajattelua. Olemme erityisen taitavia työ- ja oppimisympäristömuutosten sekä rakennushankkeiden osallisuudessa.

Lue lisää täältä!