Jaa tietoa, osallista ja vie käytäntöön
Valmennuksemme lisäävät tietoa toimintaympäristön muutoksesta, antaa keinoja toiminnan kehittämisestä tilaratkaisujen rinnalla sekä mahdollistavat kevyet osallistamisen tilaisuudet tarpeen mukaan.

Interaktiiviset seminaaripäivät
Olemme kehittäneet seminaariohjelman, jossa osallistujat pääsevät interaktiivisesti keskustelemaan ja kuuntelemaan tulevaisuuden työ- ja oppimisympäristöistä. Seminaarin sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin.
Työkaluina seminaareissa käytämme mm. Mentimeter tai Padlet työkalua digitaaliseen työskentelyyn; Power Point tai Google Slides esitystekniikkaan; Post it -laput pienryhmätyöskentelyssä (pienet seminaarit max. 30 hlö).

Asiantuntija- luennot
”
Tulemme mielellämme puhumaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen aiheina: Koulusta oppimisen ympäristöksi (perustuen Opetushallituksen julkaisuun) / Kohti avautuvaa oppimaisemaa ja pedagogisesti monipuolisia oppimisympäristöjä / Työ- ja oppimisympäristöjen tulevaisuus ja monitilaratkaisut / Käyttäjälähtöinen kehittäminen osana rakennushanketta / Muotoilu ajattelu ja palvelumuotoilu osana arkkitehtisuunnittelua.
Mikäli haluat räätälöidyn luennon, ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!

Muotoilusprintit
“Sprintti-menetelmä tulee ohjelmistokehityksen maailmasta ja se tarkoittaa rajatun ajan sisällä muotoiltuja ratkaisuehdotuksia tunnistettuun ongelmaan.”
Koska arkkitehtisuunnittelu pyrkii luomaan lopputuloksena rakennuksen, sen ulkopuolelle jää usein palvelu-, digitaaliset- ja sosiaaliset ympäristöt. Tätä tarvetta ajatellen olemme luoneet 1-5 päivän muotoilusprinttejä, joiden aikana voidaan ottaa tarkasteluun yhdestä haasteesta kokonaisuuden hallintaan. Voimme esimerkiksi ideoida ratkaisujavaihtoehtoja AV-/ICT ratkaisuista tai voimme muotoilla työpäiväkokemusta.
Lisäksi sprinttimallia voidaan käyttää suunnitelmien arviointiin käyttäjälähtöisesti esimerkiksi pedagogisesta näkökulmasta.