Skip links
Tutustu

Kompuksen tarinaan

Kompuksen tarina

“Uusien ratkaisujen oivaltaminen pitävät jatkuvaa uuden oppimisen kipinää yllä”

Kompus on perustettu vuonna 2019, alalla tunnistettuun tarpeeseen luoda linkki käyttäjäyhteistyön ja arkkitehtisuunnittelun välille. Kaikki alkoi, kun yrityksen perustaja, Julianna Nevari aloitti etsimään yhteistä näkemystä Suomen työ- ja oppimisympäristöjen tilasta. Yhdessä yhteistyökumppanin, Kuuskorven kanssa he kirjoittivat Optushallitukselle  tietokirjan oppimisympäristökehittämisestä. Sittemmin tätä kirjaa on käytetty niin RT-korttien kuin rakennushankkeiden lähdeteoksena. Tutkimusmatka jatkui Aalto-yliopistoon, jossa Nevari tutki ihmiskeskeisen suunnittelun perusteita sekä sitä, miten luodaan parempaa rakennettua ympäristöä. Nykyään Nevari toimii erilaisissa  verkostoissa luoden kestävämpää huomista. Yhteistyö, avoimuus ja ratkaisukeskeisyys ovatkin yrityksen kantavat teemat. Uusien ratkaisujen oivaltaminen pitävät jatkuvaa uuden oppimisen kipinää yllä.  

Lue lisää - "Koulusta oppimisen ympäristöksi"
Lue lisää - "Collaboration matters"
Marko Kuuskorpi
Sarah Doe
Julianna Nevari
Tulossa
Tulossa
Verkostomme

Joustava osaamisen verkosto

Keräämme tiimin aina projektin tarpeiden mukaan verkostostamme, jotta mahdollistamme asiantuntemuksen projektin tarpeiden mukaan.  Toisin sanoen, elämme niin kuin opetamme ja testaamme uusia tapoja yhteistyölle jatkuvasti. Sisäisen yhteistyön mahdollistamiseksi hyödynnämme Microsoft Teams -verkkoalustaa.

Verkostosta löytyy osaamista niin kasvatustieteiden, yhteiskuntatieteiden, johtamisen kuin muotoilun aloilta. Yhteiskehittäminen on kaikkia osaajia yhdistävä osaaminen, joka sisältyy jokaiseen projektiimme.

Kompuslaisia yhdistää draivi kehittää yhä parempia tapoja kehittää rakennettua ympäristöä
käyttäjä- ja ihmiskeskeisesti
ympäristön tuomia reunaehtoja unohtamatta.

Kysy lisää!

Kiinnostuitko?
Laita viestiä niin jutellaan mahdollisista yhteistyökuvioista!