Skip links
Yhteiskehittämisen kumppani

Ota yhteyttä
Lue meistä lisää
Teistäkö yhteiskehittämisen mestari?

Olemme yhteiskehittämisen kumppani tila-, toiminta- ja kulttuurimuutoksissa.

Autamme asiakkaitamme onnistumaan käyttäjä- ja asiakasyhteistyössä! Muutamme abstraktin muutosvisioinnin konkreettiseksi kehittämisen välineeksi. Lopputuloksena kestävät, toimivat ja inspiroivat arjen kokemukset.

Olemme olemassa, jotta asiakkaistamme tulisi yhteiskehittämisen mestareita. Luomme kestävää tulevaisuutta yhdessä  tehden ja oppien. Olemme ensisijainen valinta yhteisöille, jotka haluavat rakentaa kestäviä kaupunkeja ja yhteisöjä.

Lue lisää palveluistamme alta
Kehittämisen tarpeet

Tarvitsetko täsmätukea vai pidempiaikaisen kumppanuuden?

Tarvitsetko tukea käyttäjäyhteistyön organisointiin?

Tarvitsetko tukea toiminnan kehittämiseen, ideointiin tai tarpeiden konseptointiin?

Tarvitsetko tukea toiminnan kehittämisen ja arkkitehtisuunnittelun välille?

10 syytä kehittämiselle

Miksi panostaa ihmiskeskeiseen toiminnan kehittämiseen?

Mahdollista tyytyväisiä ihmisiä

Hyvin johdetulla käyttäjäyhteistyöllä mahdollistetaan toimivammat ratkaisut ja sitä kautta sitoutuneemmat ja tyytyväisemmät loppukäyttäjät. Yhdessä suunnitelluilla, säästöä tuottavilla ratkaisuilla tuetaan tyytyväisiä päättäjiä ja kiinteistön omistajia. Kun prosessi on hallittu myös suunnittelijat ovat tyytyväisempiä.

Maksimoi potentiaali

Rakennushanke on sijoitus tulevaisuuteen, koska rakennus suunnitellaan kymmeniä vuosia nykyhetkestä eteenpäin. Rakennushanke sisältää siis valtavan potentiaalin kehittää toimintaa eri osa-alueilla, ei vain tilojen osalta. Muutoksen aste voi olla vähäinen tai jopa radikaali.

Valitse toivottu tulevaisuus

Muuttuva toimintaympäristö edellyttää muutosta. Kestävän tulevaisuuden rakentaminen on yksi suurimmista syistä tarkastella toimintaa uudelleen. Suunnittelun rinnalla voidaan luoda ymmärrystä vaihtoehtoisista tulevaisuuksista sekä ideoida uusia palvelu-, toiminta-, teknologia- ja tilaratkaisuja eri arvovalintojen valossa.

1- Hallittu ja johdettu käyttäjäyhteistyö

2- Tietoa päätöksentekoon

3- Sitoutuneet ja motivoituneet osallistujat

4- Ihmiskeskeinen ja vastuullinen mielikuva

5- Mielekäs yhteistyö ja hallittu muutos

6- Kehittämiseen sitoutuneet osallistujat

7- Tietoa ja taitoa tulevaisuuden mahdollisuuksista ja yhteiskehittämisen keinoista

8- Yhteisölleen toimivat ratkaisut

9-  Kustannustehokkaat ja vastuulliset ratkaisut

10- Tiedon kiteyttäminen selkeiksi lähtötiedoiksi

Palvelumme

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme luovaa ajattelun kumppanuutta muutoksen johtamisen tueksi niin yksilö- kuin tiimivalmennuksilla sekä fasiloitoiduilla työpajoilla. Lisäksi tarjoamme yksittäisiä inspiroivia puheenvuoroja ja vuorovaikutteisia tilaisuuksia tarpeenne mukaan.

”Juliannalla on reflektoiva ja joustava ote käsitellä läsnä olevalla ja empaattisella tavalla juuri sillä hetkellä pintaan nousevia asioita. Hän on taitava poimimaan keskeisiä asioita keskustelusta, osaa oivalluttaa ja toimii taitavana peilinä.” – Yksilövalmennuksen asiakas

Tarjoamme erilaisia luovia prosesseja muutoksen tueksi. Prosessit voivat sisältää mm. eri käyttäjä-ja sidosryhmien tarpeiden selvittämistä, nykyisen toiminnan kehittämistä kohti tulevaisuutta visiosta aina uusien toimintatapojen edistämiseen. Käytämme vahvaa visuaalista otetta tiedon jäsentelyyn ja kiteyttämiseen.

”Työpajoissa vahvistui mitä kohti haluamme kasvaa työ- ja oppimisyhteisönä ja mitä se vaatii oppimisympäristöiltä” – Oppimisympäristökehittämisen asiakas

Tuemme laajasti koko hankkeen aikaista muutosmatkaa räätälöidyillä kumppanipalveluilla. Autamme vision ja askeleiden löytämisessä sekä muotoilemaan kokemuksia, prosesseja ja toimintatapoja osana uusia tilaratkaisuja.

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää erilaisista tavoista toteuttaa valmentavaa palvelumuotoilua juuri teidän tarpeisiinne.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon (30 min) sähköpostilla julianna.nevari@kompus.fi. Etsitään yhdessä teille sopivia ratkaisuvaihtoehtoja!

Referenssimme
Ota yhteyttä